Ervaringen

review
Manon
Top tips en in duidelijke taal

Mijn adviseur Brian heeft mij in begrijpelijke taal uitgelegd wat mijn mogelijkheden waren. Daarna ging alles supersnel. Korte lijnen en veel kennis over de regionale huizenmarkt. Zo durfde ik vol vertrouwen de volgende grote sprong te wagen.

review
Maarten
Supersnel en helder!

Via mijn makelaar ben ik terecht gekomen bij HypotheekDeal. De begeleiding vanuit HypotheekDeal heb ik als erg prettig ervaren! Het is handig dat je dichtbij terecht kan voor een persoonlijk gesprek en daarnaast ook online veel zelf kan doen.

review
Jonathan
Binnen 2 weken mijn hypotheek

Door HypotheekDeal kreeg ik al voor €1.495,- persoonlijk advies en bemiddeling. Mijn hypotheekadviseur David hield mij goed op de hoogte over welke stukken ik moest aanleveren en vroeg mij regelmatig of alles duidelijk was. Voor advies en vragen kon ik altijd bij hem terecht, erg fijn!

review
Luuk en Tamara
Veel zelf en waar nodig geholpen!

Voor de aankoop van ons eerste huis zijn wij voor advies naar HypotheekDeal gegaan. Wij konden via het online klantenportal zelf de benodigde documenten indienen en de offerte bekijken en goedkeuren. Snel & gemakkelijk online! Dankzij HypotheekDeal zijn wij nu trotste eigenaren van onze eerste huis!