Spelregels

Als je begrijpt hoe het werkt en als je weet waar je aan toe bent, dan werken we optimaal samen. Daarvoor zijn de spelregels. Kom je nooit voor verrassingen te staan.

Spelregel 1

Bij ons is iedereen welkom. Zo simpel is het. De meeste hypotheken regelen we zelf. Maar soms hebben we wat extra denkkracht en een steviger advies nodig. Dan schakelen we onze grote broer uit de regio in. Is dat bij jouw HypotheekDeal nodig? Dan hoor je dit meteen.

Spelregel 2

Jouw HypotheekDeal kost € 1.495,-. Tenminste, als het gaat om een enkelvoudige transactie. Klinkt vaag? Dan geven we je enkele voorbeelden.

Enkelvoudige transactieMeervoudige transactie
Ik koop voor het eerst een huis.Ik heb een hypotheek, maar wil een nieuw huis.
Ik koop alleen of samen met een partner een huis.Ik zit in een echtscheiding of heb te maken met alimentatie.
Ik ga zelf in mijn huis wonen.Ik koop een woning om te verhuren.
Ik wil een verbouwing financieren en naar mijn huidige hypotheek hoeven jullie niet te kijken.Ik wil de financiering van een verbouwing in mijn huidige hypotheek opnemen.
Ik wil oversluiten zonder verhoging.Ik wil oversluiten met verhoging.
Ik ben zzp'er en betaal mijn inkomenscheck zelf.Ik heb een holding, een bv of ik ben DGA bij een multinational.

Heb jij te maken met een meervoudige transactie? Dan bespreken we dat bij onze eerste afspraak. Ook dat doen we tegen een superscherp tarief. En natuurlijk met dezelfde kennis en hetzelfde gemak.

Is jouw dossier enkelvoudig? Vraag het de adviseur!

Spelregel 3

Jij doet je best om alle informatie zo snel en zo goed mogelijk aan te leveren. Gewoon via de website. Lekker makkelijk digitaal. Dus kom maar op met die foto’s, scans, pdf’jes of word-bestanden! Papier is zooooo 2018.

Spelregel 4

Wij mogen een foto van jouw en/of jullie huis. Die gebruiken we voor onze uitingen. Gaan we netjes mee om.

Spelregel 5

Wij gaan voor 100% tevredenheid. Dus ben je niet blij met ons werk? Dan krijg jij je geld terug. Ben je helemaal tevreden? Dan vragen we van jou een mooie referentie.